Jossan i dag!

Hejsan! idag ska jag vara med underbaraste Josephine. vi kommer nog ha vattenkrig för det är sååå varmt. stan och glass blir det nog med. För att komma till Josephine's blogg klickar du HÄR . Studsmattan blir det altid. det är såå skönt att bara ligga och slappa på studs mattan. men nu hinner jag inte skriva mer för nu kommer snart jossan.
Puss & kram, LittleSweetAngel

varm dag idag!

Hejsan!
Idag har det varit jättevarmt! tror det var 28 grader när det var som varmast. Idag har jag och mamma och mormor ätit glass och kollat i stan. Jag skulle varit med jossan idag men hon hade spytt igår och mådde inte så bra. (Krya på dig) När vi kom hem så var klockan ganska mycket och vi skulle grilla. Så jag hjälpte mamma och pappa att fixa i ordning maten. tvvärr så gillar inte jag korv så jag åt en macka i stället. När jag satt med familjen och alla åt så kom det massa små fåglar så mamma slängde lite bröd till dom. sedan plockade vi upp alla hundleksaker och massa andra saker i trädgården. idag måste jag lägga mig tidigt ska till Liseberg. ska gå upp
klockan 7. Fy vad jag kommer vara trött.
Kanonen är min favorit! Vilken är eran favvis?
Kram// LittleSweetAngel

hjälpt till idag!

hejsan!
Idag har jag hjälpt mamma att Handla och köpt kött. Mamma köpte massa kött. När vi hade handlat klart så fick jag en glass. En Dumle glass, det var super gott. sedan hjälpte jag mamma att packa upp allt vi hade köpt och sedan hjälpte jag till med tvätten. och just det jag har dammat mitt rum idag med. och efter att ha fixat med tvätten så gick jag ut med hunden och sedan åt jag kvälls mat. Sedan duschade jag min lillebror(2 år) och la honom i sängen och kollade på film med honom innan han somnade. och nu sitter jag här vid datorn och ska snart kolla på new moon.
kram// LittleSweetAngel

Minigolf!

Hej! Idag har jag varit och spelat Mini-golf med Nellie vid stranden. Hon vann, 47 på 18 hål. jag fick 60. hehe hon van ganska överlägset. efter det så åt vi glass och var på stranden en sund. Jag tog en kula med polka. det var Mumsigt och superkul med minigolf!

Mormor!

Hej!
Igår sov jag över hos mormor och dom har inget internet så jag har inte kunnat uppdatera bloggen. Min lillebror sov med över. orkar inte skriva inte skriva så mkt. sorry

Kommentarer??

hejhopp! om ni ska kommentera så behöver ni inte skriva något dumt, för då kan ni lika järna sk*ta i det för jag kan ta bort alla dumma kommentarer. om ni ändå tycker sakerna är fula och tråkiga varför lägger ni då eran energi på det??? och du vet själv vem du är som skriver taskiga saker. och Jag vet också vem det är utan att du behöver skriva ditt namn. så alla dumma kommentarer kan dra åt skogen!!!

Betong cupen!

hej! igår var jag och familjen på betong cupen. det var jätte kul! någon mer som var där? jag var inte med och tävlade för jag är inte så bra. Herre gud vad vissa är bra på skate board. på slutet så hade dom ett pryl regn. fast det var inte speciellt rättvist för dom gav grejor till dom som stog längst fram. men jag lyckades i alla fall få tag på klister märken. min lillebror (2 år) fick tag på ett par glas ögon. när allt var slut så hade dom kvar ett par glas ögon som dom inte kastade ut och dom fick jag.
så här ser dom ut:
Vad tycks? ganska snygga va?

Jossan!


det är coolt med tjejer på skateboards.

I går köpte jag en skateboard tillsammans med pappa men han kommer typ inte åka så mkt. Själva brädan är en SWEET bräda. men vi har fixat den så den är as cool. det är som en spelgen under. jag har tyvärr ingen bild på den. men jag ska försöka skaffa det. Det är olika färger på hjulen. Ett rosa, ett blått, ett grönt och ett orange. truckarna är vita och guld. As snyggt. Jag har börjat åka ganska mycket på den senaste tiden så jag villa gärna ha en engen bräda. vill inte behöva låna mina broshors brädor hela tiden. är det någon mer än jag som brukar åka skateboard? eller brukar ni åka något annat? Jag tycker att det är ascoolt med tjejer på skateboards. vad tycker ni?

shopping!

Hej i fredags var jag och familjen i Göteborg. Jag hade superkul! först så var vi på IKEA  och kolade till mitt nya rum, vi kollade också på en säng till min lillebror. Efter IKEA blev det Shopping! Jippie! Pappa och mina brödet gick till mac forum och köpte någon slags hårddisk.medan dom kollade där så var jag och mamma på ''Zara'' och '' HM''. Jag hittade ganska mycket. Mamma köpte inget till sig själv men jag fick lite.(eller ganska mycket)

 

Detta fick jag: (jag har världens snällaste mamma)

 

 

Linnen: 2-pack HM

 

Kofta: Zara

 

 

Kjol: Zara (typ mocka)

 

 

jeans kjol: Zara  Randig bolero: HM

 

 

Randig bolero: HM

 

 

Leopard diadem: Glitter

 

 

Rosett diadem: Glitter

 

 

4 st hårsnoddar: Glitter

 

 

2 Pack leopard hårspännen: HM

 

 

Vad tycks?

// LittleSweetAngel


Ny design!

ny design!!
va tycks?

RSS 2.0